Ny sökmotor för bloggar

Sigge från bloggportalen har tillsammans med (för?) aftonbladet.se lanserat en ny söktjänst för bloggar idag. Tjänsten som heter bloggsök.se söker igenom ca 4000 bloggar och fungerar på liknande sätt som knuff.se.

Webbsnack har passat på att jämföra de olika Svenska bloggsöknings alternativen: knuff.se, Technorati, Google Blog Search och bloggsök.se. Han kom fram till att knuff.se var det bästa alternativet. Dock så är det kanske är lite ojust att jämföra en helt nystartad tjänst med tjänster som varit igång ett längre tag. Läs hans jämförelse här och avgör själva: Test: Söktjänster för svenska bloggar. Vem är bäst?

En sak som jag tycker verkar lite små intressant är en top 50 lista (är barnsligt förtjust i listor) över de mest sökta orden för tillfället. Dock så var den inte speciellt givande för tillfället med orden: sex, knulla och porr i top tre och ”asdf” som 46:e populäraste sökordet.

Bloggsök hittar du här: bloggsok.se

 

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

2 comments so far

  1. jonas02 on

    Och nu går det även att söka bland svenska bloggar på http://bloggz.se

  2. Mimmi on

    Hej, jag undrar om någon har reigistrerat sin blogg med seoflexmedia? och om man får bra resultat? Det är den här registrering jag pratar om http://seoflexmedia.com/html/sokmotorregistrering.html


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: